Πορτογαλία Γερμανία - Euro 2020: Γκολάρα ο Γκόσενς στο Πορτογαλία-Γερμανία, αλλά ...

Πορτογαλία Γερμανία - Euro 2020: Γκολάρα ο Γκόσενς στο Πορτογαλία-Γερμανία, αλλά .... Allianz arena, μόναχο, γερμανία (14.500) ουσιαστικά γηπεδούχος η γερμανία. Ο γιόακιμ λεβ είπε χαρακτηριστικά πως «γνωρίζουμε καλά τον τρόπο να γυρίζουμε εις βάρος μας καταστάσεις» και σε μία ακριβώς τέτοια βρίσκεται η γερμανία μετά την ήττα από τη γαλλία.κόντρα στην πορτογαλία η παράδοση. Τιτανομαχία για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου των τελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την πορτογαλία να κοντράρεται στην αλιάνζ αρένα με τη γερμανία. Εγιναν ξανά πάντσερ και ισοπέδωσαν την πρωταθλήτρια. Η γερμανία, μπήκε αποφασισμένη να σκοράρει κόντρα στην πορτογαλία!

Επειδή κόντρα στη γερμανία τα έκανε όλα λάθος. Allianz arena, μόναχο, γερμανία (14.500) ουσιαστικά γηπεδούχος η γερμανία. Εγιναν ξανά πάντσερ και ισοπέδωσαν την πρωταθλήτρια. Η πορτογαλία δεν… τρέλανε κόσμο με την ουγγαρία, όμως πέτυχε τον σκοπό της, ενώ η εμφάνιση της γερμανίας στην πρεμιέρα του euro 2021 είχε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Ο γιόακιμ λεβ είπε χαρακτηριστικά πως «γνωρίζουμε καλά τον τρόπο να γυρίζουμε εις βάρος μας καταστάσεις» και σε μία ακριβώς τέτοια βρίσκεται η γερμανία μετά την ήττα από τη γαλλία.κόντρα στην πορτογαλία η παράδοση.

Γερμανία - Πορτογαλία: Και άλλο γκολ με Χάβερτζ και 3-1 ...
Γερμανία - Πορτογαλία: Και άλλο γκολ με Χάβερτζ και 3-1 ... from www.prismanews.gr
Τιτανομαχία για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου των τελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την πορτογαλία να κοντράρεται στην αλιάνζ αρένα με τη γερμανία. Το var ακύρωσε το γκολ του γκοσένς (vid) η γερμανία σκόραρε με τον γκοσένς αλλά τέιλορ και var το ακύρωσαν λόγω οφσαιντ. Η γερμανία θυμήθηκε την ιστορία και το βάρος της φανέλας της, ατυχώς για τη νυν πρωταθλήτρια ευρώπης πορτογαλία που βρέθηκε στο δρόμο της. Η γερμανία, μπήκε αποφασισμένη να σκοράρει κόντρα στην πορτογαλία! Επειδή κόντρα στη γερμανία τα έκανε όλα λάθος. Το σύνολο του σάντος τα βρήκε σκούρα. Στο καλύτερο ματς του euro 2020 και ένα από τα καλύτερα όλων των euro. Πορτογαλία και γερμανία θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ματς της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου.

Το var ακύρωσε το γκολ του γκοσένς (vid) η γερμανία σκόραρε με τον γκοσένς αλλά τέιλορ και var το ακύρωσαν λόγω οφσαιντ.

Εγιναν ξανά πάντσερ και ισοπέδωσαν την πρωταθλήτρια. Στο καλύτερο ματς του euro 2020 και ένα από τα καλύτερα όλων των euro. Το var ακύρωσε το γκολ του γκοσένς (vid) η γερμανία σκόραρε με τον γκοσένς αλλά τέιλορ και var το ακύρωσαν λόγω οφσαιντ. Πορτογαλία και γερμανία θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ματς της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Το σύνολο του σάντος τα βρήκε σκούρα. Ο γιόακιμ λεβ είπε χαρακτηριστικά πως «γνωρίζουμε καλά τον τρόπο να γυρίζουμε εις βάρος μας καταστάσεις» και σε μία ακριβώς τέτοια βρίσκεται η γερμανία μετά την ήττα από τη γαλλία.κόντρα στην πορτογαλία η παράδοση. Τιτανομαχία για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου των τελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την πορτογαλία να κοντράρεται στην αλιάνζ αρένα με τη γερμανία. Η ομάδα του γιόακιμ λεβ, έδειξε από την αρχή του αγώνα πως ήθελε να σκοράρει και να διώξει το άγχος από πάνω της, στην προσπάθεια της να φτάσει στη νίκη. Η ομάδα του σάντος βασιζόταν εξολοκλήρου στον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και έβγαλε μία ασίστ. Η γερμανία θυμήθηκε την ιστορία και το βάρος της φανέλας της, ατυχώς για τη νυν πρωταθλήτρια ευρώπης πορτογαλία που βρέθηκε στο δρόμο της. Η γερμανία, μπήκε αποφασισμένη να σκοράρει κόντρα στην πορτογαλία! Η πορτογαλία και η γερμανία αναμετρώνται στην allianz arena σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη δεύτερη. Επειδή κόντρα στη γερμανία τα έκανε όλα λάθος.

Η ομάδα του σάντος βασιζόταν εξολοκλήρου στον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και έβγαλε μία ασίστ. Allianz arena, μόναχο, γερμανία (14.500) ουσιαστικά γηπεδούχος η γερμανία. Ο γιόακιμ λεβ είπε χαρακτηριστικά πως «γνωρίζουμε καλά τον τρόπο να γυρίζουμε εις βάρος μας καταστάσεις» και σε μία ακριβώς τέτοια βρίσκεται η γερμανία μετά την ήττα από τη γαλλία.κόντρα στην πορτογαλία η παράδοση. Στο καλύτερο ματς του euro 2020 και ένα από τα καλύτερα όλων των euro. Η γερμανία θυμήθηκε την ιστορία και το βάρος της φανέλας της, ατυχώς για τη νυν πρωταθλήτρια ευρώπης πορτογαλία που βρέθηκε στο δρόμο της.

Euro 2020 - Πορτογαλία - Γερμανία 2-4: Αυτό ναι, ήταν ...
Euro 2020 - Πορτογαλία - Γερμανία 2-4: Αυτό ναι, ήταν ... from www.sportime.gr
Στο καλύτερο ματς του euro 2020 και ένα από τα καλύτερα όλων των euro. Το var ακύρωσε το γκολ του γκοσένς (vid) η γερμανία σκόραρε με τον γκοσένς αλλά τέιλορ και var το ακύρωσαν λόγω οφσαιντ. Ο γιόακιμ λεβ είπε χαρακτηριστικά πως «γνωρίζουμε καλά τον τρόπο να γυρίζουμε εις βάρος μας καταστάσεις» και σε μία ακριβώς τέτοια βρίσκεται η γερμανία μετά την ήττα από τη γαλλία.κόντρα στην πορτογαλία η παράδοση. Η ομάδα του σάντος βασιζόταν εξολοκλήρου στον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και έβγαλε μία ασίστ. Η πορτογαλία και η γερμανία αναμετρώνται στην allianz arena σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη δεύτερη. Επειδή κόντρα στη γερμανία τα έκανε όλα λάθος. Η γερμανία, μπήκε αποφασισμένη να σκοράρει κόντρα στην πορτογαλία! Η πορτογαλία δεν… τρέλανε κόσμο με την ουγγαρία, όμως πέτυχε τον σκοπό της, ενώ η εμφάνιση της γερμανίας στην πρεμιέρα του euro 2021 είχε θετικά και αρνητικά στοιχεία.

Εγιναν ξανά πάντσερ και ισοπέδωσαν την πρωταθλήτρια.

Η γερμανία θυμήθηκε την ιστορία και το βάρος της φανέλας της, ατυχώς για τη νυν πρωταθλήτρια ευρώπης πορτογαλία που βρέθηκε στο δρόμο της. Το var ακύρωσε το γκολ του γκοσένς (vid) η γερμανία σκόραρε με τον γκοσένς αλλά τέιλορ και var το ακύρωσαν λόγω οφσαιντ. Ο γιόακιμ λεβ είπε χαρακτηριστικά πως «γνωρίζουμε καλά τον τρόπο να γυρίζουμε εις βάρος μας καταστάσεις» και σε μία ακριβώς τέτοια βρίσκεται η γερμανία μετά την ήττα από τη γαλλία.κόντρα στην πορτογαλία η παράδοση. Εγιναν ξανά πάντσερ και ισοπέδωσαν την πρωταθλήτρια. Allianz arena, μόναχο, γερμανία (14.500) ουσιαστικά γηπεδούχος η γερμανία. Επειδή κόντρα στη γερμανία τα έκανε όλα λάθος. Το σύνολο του σάντος τα βρήκε σκούρα. Η γερμανία, μπήκε αποφασισμένη να σκοράρει κόντρα στην πορτογαλία! Πορτογαλία και γερμανία θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ματς της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Στο καλύτερο ματς του euro 2020 και ένα από τα καλύτερα όλων των euro. Η ομάδα του γιόακιμ λεβ, έδειξε από την αρχή του αγώνα πως ήθελε να σκοράρει και να διώξει το άγχος από πάνω της, στην προσπάθεια της να φτάσει στη νίκη. Τιτανομαχία για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου των τελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την πορτογαλία να κοντράρεται στην αλιάνζ αρένα με τη γερμανία. Η πορτογαλία δεν… τρέλανε κόσμο με την ουγγαρία, όμως πέτυχε τον σκοπό της, ενώ η εμφάνιση της γερμανίας στην πρεμιέρα του euro 2021 είχε θετικά και αρνητικά στοιχεία.

Η πορτογαλία δεν… τρέλανε κόσμο με την ουγγαρία, όμως πέτυχε τον σκοπό της, ενώ η εμφάνιση της γερμανίας στην πρεμιέρα του euro 2021 είχε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Η πορτογαλία και η γερμανία αναμετρώνται στην allianz arena σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη δεύτερη. Τιτανομαχία για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου των τελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την πορτογαλία να κοντράρεται στην αλιάνζ αρένα με τη γερμανία. Πορτογαλία και γερμανία θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ματς της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Η ομάδα του γιόακιμ λεβ, έδειξε από την αρχή του αγώνα πως ήθελε να σκοράρει και να διώξει το άγχος από πάνω της, στην προσπάθεια της να φτάσει στη νίκη.

Σε ένα από τα καλύτερα ματς του EURO Πορτογαλία-Γερμανία 2 ...
Σε ένα από τα καλύτερα ματς του EURO Πορτογαλία-Γερμανία 2 ... from trikalasportiva.gr
Το var ακύρωσε το γκολ του γκοσένς (vid) η γερμανία σκόραρε με τον γκοσένς αλλά τέιλορ και var το ακύρωσαν λόγω οφσαιντ. Το σύνολο του σάντος τα βρήκε σκούρα. Η ομάδα του γιόακιμ λεβ, έδειξε από την αρχή του αγώνα πως ήθελε να σκοράρει και να διώξει το άγχος από πάνω της, στην προσπάθεια της να φτάσει στη νίκη. Η γερμανία, μπήκε αποφασισμένη να σκοράρει κόντρα στην πορτογαλία! Στο καλύτερο ματς του euro 2020 και ένα από τα καλύτερα όλων των euro. Η πορτογαλία και η γερμανία αναμετρώνται στην allianz arena σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη δεύτερη. Allianz arena, μόναχο, γερμανία (14.500) ουσιαστικά γηπεδούχος η γερμανία. Η γερμανία θυμήθηκε την ιστορία και το βάρος της φανέλας της, ατυχώς για τη νυν πρωταθλήτρια ευρώπης πορτογαλία που βρέθηκε στο δρόμο της.

Επειδή κόντρα στη γερμανία τα έκανε όλα λάθος.

Στο καλύτερο ματς του euro 2020 και ένα από τα καλύτερα όλων των euro. Η πορτογαλία και η γερμανία αναμετρώνται στην allianz arena σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη δεύτερη. Η γερμανία θυμήθηκε την ιστορία και το βάρος της φανέλας της, ατυχώς για τη νυν πρωταθλήτρια ευρώπης πορτογαλία που βρέθηκε στο δρόμο της. Η πορτογαλία δεν… τρέλανε κόσμο με την ουγγαρία, όμως πέτυχε τον σκοπό της, ενώ η εμφάνιση της γερμανίας στην πρεμιέρα του euro 2021 είχε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Πορτογαλία και γερμανία θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ματς της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Η ομάδα του σάντος βασιζόταν εξολοκλήρου στον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και έβγαλε μία ασίστ. Τιτανομαχία για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου των τελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την πορτογαλία να κοντράρεται στην αλιάνζ αρένα με τη γερμανία. Ο γιόακιμ λεβ είπε χαρακτηριστικά πως «γνωρίζουμε καλά τον τρόπο να γυρίζουμε εις βάρος μας καταστάσεις» και σε μία ακριβώς τέτοια βρίσκεται η γερμανία μετά την ήττα από τη γαλλία.κόντρα στην πορτογαλία η παράδοση. Η ομάδα του γιόακιμ λεβ, έδειξε από την αρχή του αγώνα πως ήθελε να σκοράρει και να διώξει το άγχος από πάνω της, στην προσπάθεια της να φτάσει στη νίκη. Το σύνολο του σάντος τα βρήκε σκούρα. Allianz arena, μόναχο, γερμανία (14.500) ουσιαστικά γηπεδούχος η γερμανία. Εγιναν ξανά πάντσερ και ισοπέδωσαν την πρωταθλήτρια. Η γερμανία, μπήκε αποφασισμένη να σκοράρει κόντρα στην πορτογαλία!